Brugeroprettelse

Vær opmærksom på, at børn under 15 år og voksne uden NemID skal oprettes af klinikken – kontakt derfor klinikken for oprettelse.

Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre med din NemID.  Du vil modtage en enganskode på din e-mail. Koden skal derefter indtastes i Selvbetjeningsportalen, hvorefter du kommer videre til klinikkens e-portal.

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for CPR-nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink, verifikationskode og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den e-mail-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret.
Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger).
Der kommer et nyt billede og du trykker nu på knappen “Send Verifikationskode”. Den bliver sendt til din e-mail. Nu indtaster du den sendte kode og du kommer ind på selvbetjening.

Når det er første gang du bruger e-portalen, har du kun rettighed til en begrænset del af portalen, du kan få yderligere rettigheder ved at kontakte din læge. Som udgangspunk har man altid rettighed til at sende beskeder til sin læge, forny recepter og forespørge om en tid såfremt klinikken anvender alle disse funktioner.

Vigtig:
Vær opmærksom på, at det ikke vil være muligt at kontakte klinikken ved selvbetjening i ferieperioder.